O nama

Brz i savremen pristup pružanju pravnih usluga

Justicija je jedinstveni sistem koji spaja profesionalce iz  oblasti informacionih tehnologija i prava, stvarajući jedinstvenu platformu brze i dvosmerne komunikacije između korisnika i pružaoca pravne pomoći.

Počeli smo kao pioniri u ovoj oblasti sa idejom da stvorimo novi način interakcije u oblasti prava koji će postati opšte prihvaćen i nezaobilazan kako u zemlji tako i u inostranstvu. Uspešan razvoj na domaćem tržištu baziran je na prepoznavanju potreba korisnika i stalnom unapređivanju saradničke mreže.

Justicija platforma omogućava pristup pravnoj zaštiti potencijalno svakome. Naša iskustva daju nam za pravo da korisnicima ponudimo brz  i savremen pristup pružanju pravnih usluga. Doveli smo  korisnika na jedan klik od ispunjenja njegovih potreba i omogućili da direktna, brza i kvalitetna komunikacija ne budu više samo mogućnost, već imperativ – realnost. Sada korisnik putem naše platforme, kada god mu je to potrebno kontaktira stručnjake iz najrazličitijih oblasti prava gde god da se nalazi. Dostupnost informacije i sadržina svih pruženih usluga uz upoznavanje sa cenom pre njihovog pružanja predstavlja jedan od glavnih standarda našeg poslovanja.

Osnovni cilj našeg poslovanja je da unapredimo i digitalizujemo tradicionalne procese. Pružanje pravnih usluga od strane advokata u skladu sa duhom vremena postaje pristupačno u svakom trenutku i na svakom mestu, bilo kao odgovor na pravno pitanje ili kao zahtev za pružanje pravne zaštite koja je neophodna.

Naši klijenti

Veliki broj zadovoljnih klijenata kao rezultat našeg poslovanja.

Da li ste spremni da probate Justiciju?

Neka Vaš biznis bude pravno zaštićen